

Производството на храни е процес, в който могат да се появят проблеми във всеки един момент. С какво са хранени животните? С какъв транспорт ни е доставено месото? Как сме го приготвили? Как сме го закарали до магазина?
Всичко това изисква постоянно внимание и контрол. Затова още през 2005 г. поканихме специалисти, които обучиха мениджърите на всички процеси в компанията ни, създадоха системи за контрол и проверка, така че да намалим до нищожност възможността дефектен продукт да стигне до рафта в любимия ви магазин. Сертификатът HACCP не е просто една грамота, която сме закачили в офиса си. Той ни помага да сме сигурни в процесите, които се случват в завода ни.
Колкото и да се стараем, ние от управлението на фирмата не можем да следим постоянно и денонощно всеки един детайл. Затова постоянно обучаваме служителите и създаваме качествени условия на труд, следим и подновяваме технологиите в производството. Само така можем да сме сигурни, че до вас, потребителите, достига само качествена и безопасна храна.
Благодаря за доверието от името на цялата компания,
инж. Стамен Алексов